Friday, December 14, 2012

tade tajuk.



auucakkkkkk!! hihik
setelah sekian lame akhirnya baje itam kembali lagi!!
hahahaha..
lame seh xbukak belog rendu plak rasenye
tapi apekan daye beta adelah sangat sibuk dgn benda2 yang xde pekdah.wkakakakakkaka..

susah betol jadi orang hot ni *muke mintak lempang*
asik2 kene  join ektibiti aje..wkakakakakaka
xde kaetan langsung oke parizaserap!!
baru bape ari lepas abes sport day..
sangat atlet la aku kene lumba lari 100m..hihik
jangan maen2 ingat baje itam tade semngat kesukanan ke?

mule2 aku daftar untuk high jump je.
kompiden nih pegi daftar name..sbbnye rendu gile lame xmain lompat tinggi.
last main pon mase sekulah..so aku mmg teruja gile la nak buat kambek *la sgt* wkakakakakaka..apsal ayat aku asik mintak lempang aje nih..XD
tapi tibe2 member aku dtg bgtau dia letak name aku untuk acara 100m lelaki..
apekahhh???? aku ingt dia tipu wess tp cek2 tgok ade name..
mcm nak menanges air mate darah aje pacik,nak.T__T
aku xterer sgt bab lari2 ni..aku suke lompat2 je..hahaha
tapi dh dia letak kan..gasak kau la parizaserap..lari la cemane pon nnt..tsk2
tapi kelakar gile oke mase final tu..aku xespek pon dapat pegi final tp aku rase nasib aje..
beta dapat no.3 oke anak2..hee
dapat no.3 pon nasib jugak..huakakakakakakakak
aku xtau la wess cemane sbb tade ulang tayang tp  aku mmg dh rase dpt no.4 mase tu..budak sebelah aku ni mcm depan sikek dr aku tp mase nak dekat garisan penamat tu kaki  aku tah cemane mcm nak tersembam aku kedepan, rasenye mase tu belari mcm org nak tebabas.wkakakkakakakaka
terus aje name aku no.3
haa terer tak???terer tak??? aku rase sbb mase nak tesembam tu kepale aku masok dulu kot..wkakkakakakakaka..
lompat tinggi pacik dapat no.2..xsangke bleh melompat dengan lebih  tinggi lagi..hihik..
tapi penat dia ko tayah cakap la..astagaaa
nak kene trening *lagi*
dah la aku ade trening bb dh..tmbah lg trening 2 game tu
baje itam ni pakai bateri enegizer ke ape wess???wkakakakaka
penat gile xtipu..tsk2

tapi lega la sport day dh abih..nt kang tah ape2 acara lagi aku masok
mmg mengigau la sume org..wkkakakakaka
tapi sabtu ni ade game bb..
sabtu ni game last aku la kot..sbb aku nak quit bb dh
selamat tinggal firaun coach!! huakakakakakakaka
kalau pikir2 mcm sedih gile nak quit walopon selalu kene tocer tp aku memang dh xterkejar mase dh..makanya seteleh mesorat pibg dijalankan, beta mengambil keputusan untuk menarik diri dalam arena bola keranjang..cewahhh ayat gaye mcm aku ni pemain lakers aje kan..muakakakakka
tp seyes la mase untuk bb dh xde..susah betol jadi ketua pengawas ni
aku dh bleh level same obama tau..hahahahaha
ikot ati sabtu ni mmg aku tanak maen dh tp sbb game lawan dengan unibesiti florence kan..ai lawan dengan adik sayam ai tau *hantok pale kt dinding*
firdie aserap suh aku maen last lawan u dia..
disebabkan aku ni jenis sayang adik makanya xjadi quit dulu..hihihi
sedih gile sebenarnye nak quit mcm tu aje..bukan setaon dua aku maen bb.
dh bape puluh taon dh..wkakakakakakak..menipuuuu!!!! lempang kang parizaserap nih..
agak lame jgk la dlm 3 4 taon..bnyak benda sebenarnye aku blaja dgn coach walopon kadang2 beliau mmg terkena makian didalam hati aku..muakakakaka
tp sbb trening dia la aku rase aku makin kuat..mental dan fizikal
aku xpernah tepikir pon aku mmpu kene tocer mcm tu
tp skang ce ko test sikek..takat turun naik tangga 10kali tu,smbil menyanyi pon boleh *muke riak+takabur+mintak lempang lg* wkakakkakaakkaka
time kaseh coach!! saya janji game last saya,saya akan buat yang terbaik! *gaye mcm org dh nak pencen aje*
chayok2!! in supremae dignitatis FIGHTING!!!

nanti mesti rendu nak main bb lagi..tsk2
tapi tayah nak rendu2 sgt la..banyak keje lain lg yg tunggu nnt
tah sempat ke x ingt kat bb pon aku xtau..
tp aku selalu teruja kalau nak lawan dengan team firdie aserap..hee
kami popesyenel oke..
tapi mcm bese la ade la kan mulut2 longkang yg tah pape aje
bile team aku menang dia kate fir saje mngalah sbb aku abg..
bile team aku kalah plak dia kate aku xmain sungguh2 sbb nak bg fir menang
longkang kan mulut beliau??wkakakakakaka
tapi ko ingt aku kesah ke ape org nak kate??
bile main, main la..
adek-abg tu tunggu abes game lepastu gasak kami la nak bemanje2 kt tepi court tu pon..
korang jeles apesal haa??apesall???*sawan dh mai* huakakakakakaka
tp fir terer main wa cakap lu..dia dr kecik mmg dh main basketball.
mase kt LA dulu ptg2 mmg peberet dia la maen bb nih
aku?? aku mase tu semngt kesukanan tade lg..aku suke duk dlm bilik bace buku je..hahahahaha..masok uia baru nak tekedek2 main..hee

lupekan dulu seketika pasal tu..
ade mende laen yang lebih membuatkan baje itam teruja mcm nak antok pale kt dinding..
MINGGU DEPAN AKU BALIK KEDAH WOII!! huakakakakakakaka
xsabarnyeee..xsabarnyeeeee...
aku balik 20hb..tp balik bedua aje dgn muhammad hakim *beliau ade kt sini lg ye tuan2 da puan2..hee*
sebabnye, 18 firdie aserap dah cabut dulu..wkakakakaka
beliau tepakse balik awal atas urusan negara *la sgt* hahaha
xsaba nak tunggu minggu depan
sile doakan beta selamat sampai besama anakanda techenta kt kedah nnt..
tgok tiket aje pon dh senyum mcm org gile bayang
morayan ke ape dedi??hahahaha
gembira oiii..ko ape tau..
cepatlah masa belalu..

uik dh nak 5 sengah dh ni..magrib xsolat lg..
kejap lg 6 suku lebih2 dh isyak..awal gile..tsk2
makanya HAYYA ALASSOLLAHHHH!!!
papaiii..
ade mase nnt beta merapu lg smpai ko megren..hihik..

sekian, wabillahitaufik walhidayah assalamualaikumwarahmatullahiwabarakatuh..maassalamah wa ila liqo'


yang benar,
bajeitamyanghot
XD

4 comments:

Nur Hafiza Rahsid said...

ko tau fir serang aku kat cetbox cakap ada mende nak cakap.

Rupanya nak buat announcement die balik lagi dua hari.

Keji u noe? Wakakaka

Dzar said...

Apa khabar parizaserap di Malaysia? Hehe. Moga ceria senantiasa.

beta: baja itam! said...

encik dzar, parizaserap xde kt mesia dh..ade kt florence nih tgh betarung dgn final exam..hahaha..lapan belas aribulan ni balik lg untok cuti yg lg lame dan lagi aman..hahahaha..moga encik dzar pon ceria jugak...
p/s:kim salam bonda anda.lame xdenga cite dia..^_^

Dzar said...

Ehe! Owho... Haha. Tu lah siapa suruh lambat komen kan.. Dah balik sana dah pon rupanya. Hehe.

Chaiyok-chiayok for the exam ok :D~

Aha. Bonda. Beliau agak jarang online lama-lama lately, kerana lappy beliau sudah memunahkan diri. Beliau online kejap-kejap je pagi & petang.

Baguihlaa dapat balik lama nanti. Gembira Muhammad Hakim dapat jumpa daddy hari-hari. Hekhek.

Take care okais parizaserap. And again, chaiyok-chaiyok exam! :D~