Tuesday, September 8, 2015

ganbatte kudasai, anakanda!!


aucakkk!!!
pacik kembali lagi setelah lama berpoya2 xingat dunia.
ahad lepas aku dh stat sem baru. sem last oii last!
apesal rasa kejap je? apesal dulu degree rasa mcm lima puloh taon kat itali?
wakakakakakakakka
oke behenti merapu pariz aserap.

arini anakanda techenta dah setat upsr.
aku xtau kenapa tp aku xnebes.
wakakakakakkaka
mmg la ko xnebes parizaserap oitt bukan ko yg amik exam tuh,seng!
pagi tadi aku anta dia g sekolah dia rilek je.
aku rasa sbb dia dh redi lama la.
tekun je ulangkaji.
jauh sgt dengan pangai dedi nih yang asik last minit.tsk2
tp td balik exam aku xsempat amik dia sbb aku kat sintok lg
mak aku pegi amik.

aku tepon tanye dia exam oke x?

dia kate oke je xsusah pon.
*ehem2.tgok la anak sape kan? huakakakakakaka*
tapi aku rasa muhammad hakim ni dia dapat semangat pahlawan dari ankel2 beliau la malam td.hahaha.

ni dia semangat pahlawan gladiator+mahsuri+hanglipo XDXDXD




suwit tau perangai ankel2 muhammad hakim nih.
tp aku harap dua tulisan yang bawah tu anak aku paham la bace.
wakakakakakka
dedi xde ke dedi?
tulisan dedi mahal ye anak2 jd xboleh tunjuk *muka mintak terajang* XD

dedi xperlu tulis ape2 atas kertas sbb dedi selalu je ade bila beliau memerlukan :)
dedi doakan yang terbaik untuk awak.
insyaAllah kalau result cemerlang tu semua atas usaha awak sendiri.
dedi tumpang hepi.
tapi kalau xdapat result seperti yg diimpikan, xperlu kecewa.
still, im proud of u. dedi nampak mcm mana awak usaha.
so dun wori baby.
dedi sentiasa ada kat belakang depan kiri kanan awak.
yang penting,jangan sesekali putus asa :D
i love u,son.

makanya, ganbatte kudasai, muhammad hakim!! i believe in u ^_^ 



pihes: kepada semua anak2 yang menduduki upsr ari ni, pacik ucapkan semoga berjaya. good luck!



dedi paling hot di alam semesta, *muntah darah*
parizaserap
 

2 comments:

nur hafiza said...

Hakimmmmmmm, tak pahamkannnnn pepacik nih tulis apa?? Belum lagik dedi*cakap sengetkan badan ikut tulisan* wakakakakkaka ampunnnn

baje itam said...

haip derhake nih menganjeng tulisan aku. org hot je ade tulisan mcm tu tau.ko mane tau sbb ko xhot.wakakakakaka