Monday, October 29, 2012

trening...


aucakkk!!
lame seh xtulis kt sini..almaklumla obama kan asik bz2 aje..muakakakakaka
dh lame xtaep2 ni rase malu plak nak menaep *panggg!! muke sndri*

ari ni baje itam dh tetapkan pendirian tanak pegi kelas pagi.
huakakakakaka
suke ati aku aje nak pegi xnak pegi..
penat trening malam td xilang lg..huhuhu
coach aku tu mcm firaun la skang..
makin menjadi2 plak dia suke tocer2 aku yg baik lg ensem ni *muntah darah*
mcm yg dijangka la mcm trening 2 3 minggu lepas jgk
kene panjat tangga tinggi2 pastu kene turun naik sepuloh kali..
aku dh taff sangat dh ni lepas trening dgn firaun tu
wakakakakakakakakkakaka

dh bosan dia tgok kami naik turun tangga mcm askar yg bejuang untok ibu pertiwi tuh dia suh pegi lari tgh2 court
lari patah balik smbil sentuh lantai plak..mlm td dia up kene buat 20kali
huakakakakakakaka
sume org belari smbil mulut tekumat kamit mcm bace mentera
ohh rupanya itu bukan mentera tapi maki2an untuk beliau
wkakkakakakakaka
leteh okeee!!
lepas ni nak smbung pensan la

mlm ni kompem kene tocer lagi..yg tu aku dh kompem dh
kalo exam kua soklan ni mesti aku bleh dpt satus patos nih..hahaha
lembikla pacik mcm ni nak
tah bile la aku nak quit basketball ni
nak quit mcm syg plak..ramai peminatkatekan
huakakakakakakakakakaka..mati la perasan

aku taff smpai macik goku noapiza kate aku dh bleh masok amazing race nih..pizikal dh lulus nih
tp mental xbape nak center asek emosi aje..makanya tape la macik
aku teruskan dgn bb aje la...wakakakakakaka
penat la wess..sumpah penat
perot dh la xbaik sgt lg bekas eksiden aritu
tapi xpe..aku baje itam yg sangat kental *la sgt*
lautan api sanggup kuredahi..muakakakakaka

nak smbung pensan balik la..
kelas pagi ni aku belaja dlm mmpi aje la..
mlm ni nak kene ngadap coach lg..
ouhh mcm neraka aje..huakakakakakka

dah la nak tido plak..
chayok2 baje itam..sile kumpulkan tenaga nak ngadap firaun plak nnt..
fightinggg!!!

sekian time kaseh..maassalamah wa ila liqo' ^_^

2 comments:

Nur Hafiza Rahsid said...

kena masuk okay kene masukkk. aku da buat kain rentang sebeso alam sapot ko nih.Wakakakaka.

Gudluck wess! Kesian encik coach jadik firaun. Takpela. Besabar la. Kalau tak larat sangat suruh fir buat tagline dia tu sambil tunjuk tongkat kat ko. wakakakaka T_T

beta: baja itam! said...

aku nak masok amazing race kalo ade task yg kene buat kat pontian aje wess..tg. piai pon xpe.wakakakkakaka...
ko tayah kesian kat coach..beliau mesti tgh feeling duk kt mesir..firaun kan?wkakakakaka..