Tuesday, November 6, 2012

biodata..


haaa..best x tajuk entry beta?muakakakaka
terus aje feeling2 mcm muhammad hakim balas2 surat tulis2 biodata kat kakak angkat..wkakakakka
amponkan dedi muhammad hakim *peace2*

sebenarnye aku kene buli okeee dengan adik2 yang xhempuk tu
dia suh aku tulis biodata *tsk2* kt belog nih
sebenarnye mase kt mesia lg meke suh tulis..
korang tade mende lain nak main ke?apesal saye yg mnjadi mgse?wuwuuu
aku kate xtau nak tulis ape..pastu dorang kate tape2 tayah pkir..
aku ingtkan dh kensel la tetapi...T_T
sengah jam lepastu saye adelah terkedu..
sbbnye adelah beliau2 itu telah memberi beta 2 helai kertas
wkakakakakakakakaa
gile la wessss..kt ketas tu dh tulis2 soklan2 yg aku ptot jawab sbg biodata
kenapekah kejam dekat abg wahai firdie aserap, farah atiqah dan jugak daniel haikal??? kenapakahhhhhhh??? T___T
tp pastu mom panggil ade hal sikek..lega abesannn
smpai sudah aku diamkan aje bende ni
tapi tadi....kusangka panas smpai ke petang..wkakakakakaka
haikal keji laa..dia siap ugut2 suh aku tulis kt sini
malu okeee main tulis2 biodata mcm artis ke ape aku ni?wkakakakaka
takpe korang..takpe..ade lori ade bas
memandangkan aku jenis yg xmungkir janji jadi dengan tepakse aku tulis jugak la walopon muke mcm dh mcm kene lukis jalur gemilang aje..huhuhu
makanya, inilah biodata baje itamm!! yeahhhhhh!!*hantok kepale kt laptop* huakakakakakakaka
(untuk pengetahuan tuan2 dan puan2 segala soklan adelah disediakan seratus peratus, saya cume menjawab dgn terpakse T__T)

nama: fariznil ashraff bin mohd harriz

tarikh lahir: 25/9/1987

tempat lahir: ospedale di santa maria nuova, florence

permanent adress: jalan sultanah, alor setar, kedah (xbuleh bg lengkap nnt surat peminat terus smpai beguni2..*perasan* wkakakaka)

current address : florence, itali (alsan adelah same seperti diatas XD)

warganegara : malaysia (walopon alien)

tinggi : 1.83 m

berat : 79 kg

warna mata: cekelat

warna rambu : dark brown
*warna kuku xnak tanye ke wess??wkakakakaka*

no. tel : tettt!! rahsia (asal jawab kan? wkakakakaka)

nama emak : sofea capello

nama ayah : mohd harriz

adik beradik : 4 orang..(fairuz atirah, farah atiqah, firdie ashraff<<oke, beta bg korang can nak glemer..wkakakaka)

anak ke : 2

nama panggilan : marco,fari,kuya,riz,acap,G, gato (T_T),peb, dan jugak.....BAJE ITAMMMMMMM!!! muakakakaka

status : err..nak letak single ke single dedi ni?wkakakakaka

hobi : saye adelah suke membace *sile percaye* dan jugak ngadap laptop buke tenet 24jam..hahahahah

cita2 : tiada..heh heh

study atau bekerja (nyatakan) :*sempot la aku gelak soklan ni mcm nak isi borang keje nih* wkakakakaka.. oke2, seyes2.. saye stdy dan jugak bekerja..
study dekat universiti pisa, majoring business and managment..minoring history and civilization..kerja dengan dad bahagian unit pengurusan di kedah..kat itali plak smbung bsnes arwah atok kt coffee shop dia. *inesennye aku jawab soklan meke..wuwuu*

in a relationship? : yess ( wess yg ini meke jawab sndri..tsk2)

nama marka : wkakakakakaka..budak2 ni gile laa..aku dh tau soklan sape
ni..tentulah name marka saya rahsia T__T

nama sekolah : 1.sek keb. tunku abdul halim, alor setar 
                      2. columbia primary school, london
                      3. goodwill high school, LA
                      4. sek. men. keb. syed omar, alor setar

nama universiti : 1. matrikulasi UIA, pj
                        2. universiti islam antarabangsa, gombak
                        3. universita di pisa, pisa

boleh bertutur dalam bahasa : melayu, english, italian, tagalog(sikek2..masih dlm proses..hahaha)

tabiat buruk : mestilah gigit kuku wess..muakakakaka

binatang peliharaan : kucing

nama binatang peliharaan : joe ( dh xde T_T), boy 

sukan kegemaran : basketball

warna kegemaran : hitam (past,present,future and forever.hee)

favorite singer : apsal soklan becampo2 bm bi nih?sape tulis nih?wkakakakka.. peberet singer beta adelah simple plan dan celine dion

favorite actor/actress : paul walker/ kate winslet

lagu kegemaran : crazy by simple plan

buku favorite : semua jenis buku

kenderaan yang dimiliki sekarang : cr-v, scooter elit tp kat kedah la..kalo kt itali beta cuma memiliki tren sahaje ye anak2..wkakakakka

no. plat : *******

kereta idaman : bmw x6 (drooling @.@)

kelebihan : saya tidak tahu..anda yg menilai (muke inesen)

kelemahan : pon xtau..wkakakakaka

perkara yang paling dibenci : bile org kate beta sombong..wuwuu..sedeh rasenye..

perkara yg paling disukai : ntah la xtau..

makanan kegemaran : ikan terubukkkk!!! warghhh laparrr2..muakakaka

minuman kegemaran : air soya

negara yang ingin dilawati : alaska

3 barang yg wajib dibawa ketika keluar rumah : wallet, handphone, kunci2 yg perlu.

pengalaman yg xdapat dilupakan : kehilangan joe untuk selama-lamanya T_T

gambarkan 3 perkataan bagi diri anda : pendiam, easy going, emosi.wkakakakaka

motto hidup : u dun have to be the strongest one, u dont have to be the fastest one, but u have to be the smartes one..

idola : tun dr. mahathir mohamad

akhir kate..time kaseh kepada adek2 yg pangai asek suke mngeji..ni kalo muhammad hakim bace ni kompem kene gelak okee..pangai dedi jadah ape ni main biodata2 bagai??wkakakakaka..
diharap adek beta berpuas ati..sape2 yg bace ni  ko jangan gelak okee..
aku abg yg penyayang mestila kene buat ape yg adek2 suruh nnt meke sedeh kalo xikot..wkakakakkaka
meh la lempang ramai2 kalo mcm tu..huhuhu

dah la penat jawab soklan meke dh..setakat ini saje dulu..
mintak maap la haikal kalo xjawab soklan keji2 tuh..wkakakakak
dah tau dh kalo soklan keji aje mesti haikal la tu..tade org lain..
oke lah..semoga puas ati..lain kali mmg xlayan dh soklan2 mcm ni..hahahaha
papiii

saya-yang-dibuli,
baje itam yang ensem.
*nak muntah x?*








5 comments:

Dzar said...

Haha! (y)

beta: baja itam! said...

haip2 encik dzar..dilarang gelak. :P

AMD said...

poyo je biodata ni.huhu perasan etep eh ko..huhu

beta: baja itam! said...

terime kaseh kerana komen.. :)

Nur Hafiza Rahsid said...

wakakakakakak. sawan wessss macam budak skola rendah dah neh. nasib baik type bukan tulis tangan pen warna warni T_T