Saturday, November 10, 2012

sepraissss...sepraissss!!!


hari ini beta sangat gembira..
gembira mcm berjuta2 lemon dh nih..muakakakakka
pagi tadi anakanda terchenta muhammad hakim selamat tibe dibumi alien florence nih..hihik
menggile la lepas ni maen dam ular lg dgn beliau
warghhh bestttt!!
biasenya kalo cuti skulah dia mesti dtg sini dengan akak aku satu kuarge
tadi hepi gile tunggu kt epot mcm orang sawan+meroyan dh gaye nih..
burok oke pangai dedi..
ade aku kesah ke?suke ati aku la..huakakakakakakak

lepas dh tunggu kejap tu meke pon smpai la
tapiiiii...
sepraisssssssssssssssssss!!!
mcm nak pensan pacik,nak..wkakakakakkaka
mak ayah aku pon datang jugak oiii..
sorganyaaaaaaaaaaaaaaaa..
rase mcm nak menanges teguling2 aje kt epot tuh
hepi wess..bukan senang meke nak dtg..
asik bz aje dua2 orang..
sekali dapat seprais yg best plak..ouhh teharu rasenyee
firdie aserap dh melompat2 dh td tgok mom ngan dad..
ape lagi, terus kua pangai budak tadika dia la pegi lari2 dapatkan meke..
sape xhepi kot..
dah la duduk kemain ag jauhnye
antara dua benua ke ape name?muakakakakaka
kalo kedah-siam tu aku xde la nak jd jakun mcm td..hahaha

hepi nih wess..semua orang ade kt sini
cume adek pompan beta aje tade..hee
tapela farah nanti cuti sem lame2 meh dtg sini kite berpoya2 same2..
mak aku teruja gile ke ape name tah kembali ke kampung halaman
wakakakakakkakaka
dh mcm nak raye aje haa..
ape2 pon tenkiu sooooo muchhh dekat mom ngan dad sbb bg seprais best mcm ni..hehehe
kami sgt hepi..
untok kak long and pemeli, lg la bnyak2 time kaseh sbb asal cuti skulah aje mmg xcop org lain dh..mmg kak long la yg jd mgse jenayah kene bawak muhammad hakim dtg kt dedi dia..hehehe
tp abglong kate tape..buleh holiday skali dgn anak2 dia..tenkiu2

tp mom,dad,kaklong,abglong dan 3 org askar beliau tu duk sini 2 minggu je.
muhammad hakim duk sini smpai krismas..nnt aku cuti krismas smbung stret smpai nuyer ngan epiphany tu aku bawak la hakim balik kedah same2..hehehe

hepi gile la anak dh ade depan mate..hihik
dah besa anak dedi..taon depan dh masok dajah 4..
nnt dah besa ni mesti ensem macam dedi jugak ni *xde kaetan*
wakakakkakakakakakaka

dah la nak op dulu..
papaiiiii...



saye-yang-sangat-bahagia-sekarang,
baje itam yang hot
*ade sape2 nak lempang x?*

3 comments:

Dzar said...

Waahhhh!! Haha! Selamat beraya! :)

Nur Hafiza Rahsid said...

aku nak! Aku nakkkk! Wakakakakaka

beta: baja itam! said...

encik dzar : selamat ari raye maap zahir dan batin..duet raye saye mane?hee


macik goku noapiza : ko nak ape? nak kene lempang ke ape? wakakakakakakaka..