Thursday, March 21, 2013

niknem-niknem beta


setelah sekian lama tidak mengapdet *hancor bahasa* belog makanya beta terasa rendu plak dekat belog baje itam yang hot nih..muakakakakakka
baiklah anak2 sekelian alam semesta, hari ni subjek utama kita adalah nama2 panggilan baje itam ye..atopon omputeh panggil niknem..sabjek ni tade dalam silibes korang, ade dlm silibes kat belog aku  je..huakakakakaka

aku tingat aritu macik goku kate kat aku dlm ramai2 member dia yang dia kenal, aku lah yang paling banyak sekali nama2 panggilan..terer kan aku? *lempang pp sendiri sampai pensan* XD
meh aku nak list sikek name ape aje yang aku dapat ni..hihik

1)MARCO
oke..yang ini yang paling pemes xbleh dinafikan..mostly sume orang panggil aku marco..aku dapat nama ni setat daripda form 3..masa tu aku baru join ceting kat kampungchat..penim pale nak letak name ape last2 nama arwah atok jugak yang jadi mangsa..selamba badak aku letak marco^_^
wakakakakakakaka..motip senyum kt blakang tu jangan tnye kenapa sbb aku pon xtau..pastu setat situ la member2 ceting panggil aku marco tp masa tu kt dunia siber aje la panggil marco..lepas aku dh masok matrik nama ni semakin berleluasa..member2 panggil marco aje sbb dia kate suit dengan aku name tu..sampai dh masok uia dan skang masok u pisa pon sume org panggil aku marco..even lecturers pon pnggil nama tu..aku pon kompius meke ni sebenarnye tau ke x name penuh aku?hahaha.

2)FARI
fari ni nama manja2 aku kat umah *manja sangatt!* huakakakakaka..mak ayah aku panggil aku fari je *seb baek x feri XD* pastu budak2 sekolah aku dulu pon panggil fari jugak..kalo jumpe tgh jalan tibe2 ade org panggil aku fari tu maknanya aku tau la dia budak sekulah aku..xpon budak2 studio..hekal panggil aku abang fari..umi abah maksom kaklong abglong sume panggil aku fari..kirenye nama fari ni mmg pemeli ngan kawan2 kat kedah aje la yang panggil..tapi aku suka nama FARI..hihik.

3)RIZ
nih nama mafia jalan sultanah panggil aku..wakkakakaka..ampon iskal..walopon org lain panggil fari tapi beliau adelah tidak..sebenarnye mule2 dia panggil aku fariz tapi mcm bese la sikap malas dia sama je mcm aku makanya dia pendekkan ikot suke ati dia je..daripada fariz jadi la riz aje..tp xpe aku rase ensem aje dia pnggil mcm tu *hantok pale kt dinding* wkakakakakak..anak sedara aku yang no.2 dgn no.3 pon panggil aku ankel riz *yang no.1 spesel kes*..tp mmg meke betiga aje la panggil riz orang lain xde pon..

4)DADDY
nama ni opkos la muhammad hakim panggil aku dah dia anak aku..hihik..tapi sebenarnya pengasas ajaran sesat panggil aku dengan panggilan dedi nih adalah anak sedara aku yang no.1 tuh..muakakakaka..sbb tu dia xpanggil aku ankel riz..sebelum hakim lagi, dia dah panggil aku dedi..aku pon penim blur2 je mase tu..lepas dh ada hakim aku suh hakim panggil dedi je la alang2 dh dpt title tu..name dedi ni budak bedua tu je panggil..tp kadang2 ada jugak bapak budak *jeling iskal* nak dedi2 jugak..pasan budak la tuu! huakakakakakaka..

5)FARIZ
aku rasa ni nama formal aku kot..sebab nama nih budak2 kat opis aje yag panggil..hahahaha..luar pada opis mana ade org panggil aku fariz pon..tp ade jugak member cet ni sorang dua panggil aku fariz tetapi lebih glamer di opis la..hihik..

6)ABANG
eh..ni temasuk nama samaran jugak ke x nih? tapi gasak la aku nak tules jugak..wkakakakaka..nama ni opkos la dua org adek2 sayam beta yang panggil..farah ngan firdie je panggil aku abang..abang je tade tambah pape..sebab aku kan abam sayam meke..wahahahahahah..

7)KUYA
ini adalah nama import.huakakakakkaa..aku dapat name ni mase pestaim pegi register kat u pisa..nama ni gabriel a.k.a mak tiri yang bagi..masa tu dia roommate aku kat sana..skang dh jadi housemate pon kat florence..dia muda setaon dari aku..kerana setaon tu la aku dpt title kuya..wkakkakakaka..dia orang pilipinos makanya sedap2 rasa dia bagi nama kat aku ikot bahasa dia..hahaha..kuya tu maksud dia abang..beni pon panggil aku kuya jugak..tp mula2 dia panggil aku kuya tu sebab dia ingat tu name aku okeee..huakakakaka..ensemnye aku kalo name kuya..hahahaha..sampai skang dia panggil aku kuya..

8)ELEVEN
ptotnye name ni aku letak kat no.7 kat atas ni..bleh jadi seven eleven..wkakakakkaka..name ni kelakar oke..tapi aku rase eleven ni oke sikek dari kawan2 aku yang lain lagi..aku dpt nama setaon lepas kot ke 2 taon lepas mcm tu la..masa tu dalam kelas retail management (?) *aku xingt la..hehe*
lecturer ni dia xmain nak sebut2 nama..nanti dia bagi list nama kat student pastu kite kene tgok nama kite list nombor berapa..makanya nama aku no.11..pastu dia nak suh guna nombor tu sebagai ganti nama masa dlm kelas dia..even kalo quiz ke presentation ke ko tayah susah2 tulis nama ko yg panjang tu..ko tulis 'eleven' je..wkakakakakakakak..hellooo eleven oke banyakk ye daripada yang nombor puluh2 tu XD kelas dia kene rajen tnye kalo x dia xsuka kalo student pasif je..nnt lepas tnye2 dia tnye la balik nama ape? -eleven
ensem gile kan nama aku?huakakakakka..sampai ari ni oke dia panggil aku eleven..aku rasa sbb aku telebih ektip betanya la dlm kelas dia smpai dia dh cop muke aku ni muke eleven..tsk2..

9)ACAP
aku rasa name ni xssuai la ngan aku..whahahahaa..mmg dh mcm ni kot kalo name aserap org panggil acap kan?  tapi sorang aje pon budak yang panggil aku acap..dulu dia panggil aku marco tp lepastu tuka jadi acap..aku pon xtau apsal..sampai arini dia panggil aku acap..aku layan aje la..walopon aku rasa xssuai tp mcm best plak name ni..hahahaha..

10)GATO
nama ni aku xsuka..muakakakakkaka..aritu ade sorang budak junior pompan dlm kelas aku..dia kate muke aku ade mcm muke gato nih..wakakkakakaka..hotnya pacik,nak..sampai muke mcm artis meksiko..wkkakakakakaka..tapi aku rase tade iras pon sbb gato tu xhot mcm aku * ade sape2 nak lempang saya x?* XD
aku seyes xsuke bila dia panggil gato..mule2 oke la dia sorang aje tapi lepastu sume geng2 dia panggil aku gato..huduh oke name gato..wuwuuuu..panggil aje la marco..tsk2..aihetyu gato *xmasal*

11)PEB
ni nama ceting jgk..tapi selepas pembubaran kampungchat yang best tu la..hahaha..lepastu aku ade jenguk jugak kejap kat sana..tp aku xletak nama marco aku letak pebriz *cun x?* wkakakakakaka..makanya generasi yang online kat kampungchat masa tengah diambang kejatuhan tu panggil aku peb..tapi xramai sangat pon..xmcm kampungchat zaman kegemilangan dulu..hahahaha..

12)BAJEITAM
yeahhhhhh!!! ini adelah peberet beta..wkakakakaka..henshinn satu kali..hihik..tayah esplen panjang lebar la pasal name ni..name ni tade la mcm nama panggilan utama ke ape tp kadang2 rilek aje apak wa panggil wa baje itam.wakakkakakaka..macik goku pon selalu panggil aku bajeitam selain daripada 'pakcik' muakakakakaka..tp time dia sedeh ke nak buat sesi kaunseling ke dia panggil aku marco la XD..panggil mengikut keadaan semasa ye anak2..hihik..same la mcm baje itam ni..orang panggil aku baje itam tgok keadaan la..mcm aku panggil iskal mafia..time dia tgh angin taufan kalo ko pnggil mafia mmg menempah tumbukan padu..wkakakakakaka..tapi bajeitam tidak begitu ye murid2..bajeitam kan penyelamat dunia kene la hot2 kool2 aje..matiklaa perasan wess parizaserap nih..wakakakakakakkakaka

13)PARIZASERAP
ni pon selalu org panggil jugak..tapi besenya aku yang panggil diri sndri mcm ni..wkakakkakakaka..tapi ramai jugak kot panggil aku mcm ni..ikot suke meke aje nak pnggil aku ape..name bnyak tayah risau..pilihh pilihh pilihh pilihh..tiga sepuloh tiga sepuloh..huakakakakakakak..

rasenye ini saje la kot name2 koleksi aku..nanti nak beli buku 555 la satu..nak buat tulis name2 panggilan..mane tau esok dpt name baru plak..wkakakakakaka..oberdos seh pacik nih..penim la wess bnyak name..buatnye sume org dtg serentak panggil sume 13 name tu..haa bleh pensan pacik,nak..hahahaha..

sekian sahaja pembelajaran kita pada hari ini..murid2 kene hapal tau nama2 org hot mcm nih..nnt cekgu tanya xdpt jawab cekgu denda ketuk ketampi seratos kali..wkakakakakakka..cekgu perangai mcm syaiton..XD
dah la esok luse tulat nnt kalo free aku merapu2 lagi..tata..
jangan rendu2 bajeitam tau..hahahahaha

*nama saya adelah fariznil ashraff.sekian time kaseh..hee*


2 comments:

Nur Hafiza Rahsid said...

Haaaaaaa nampak nampakk?? Sampai kena skrol skrol skroll tauu nsebab nak mengikuti ko punya list niknem. Wakakakkaka. Baje itam mestilah terpaling suka tapi lagi suka pakcik. Macam pakcik tu megembalikan ko ke dunia realiti yang kau dah tua. Muahahahaha.
Tapi panggillah apa saja nama yang tak berapa huduh sangat asalkan ko tatapp fariznil ashraff yang sama dengan kitaorg dulu kini dan selamanya =D

beta: baja itam! said...

macik betol la cakap ko..bejela2 niknem aku..sampai belas2..wkakakakaka..tape walopon aku pacik tp aku tetap hot..huakakakakaka..
in sha Allah aku tetap same aje pon mcm sebelum2 ni..tu pon ko dh penim pale kan?kalo aku lain xtau la mcm mane ko nnt..wkakakakakakaka