Saturday, April 27, 2013

i feel better.


tadi mom dgn dad sampai kat florence..
mereka xbgtau pon nak dtg..
tp aku tau mom risau kat aku kot..
naluri ibu kan? walopon aku xbgtau tp dia boleh rasa..
kesian dorang kena tinggalkan kerja semata2 nak dtg sini.
but honestly, aku lega bila dorang dtg..
bcos i really need them rite now..
and i feel better now..
thanks mom..dad.. :')
i love both of u..i really do!

2 comments:

Muhammad Elhafidz said...

Owh sorry lambat baca reply. Glad your mom & dad is now there for you :) Saya nak bagi nasihat pun tak berapa reti sangat sebab belum pernah rasai sendiri macamana perasaan kehilangan orang tersayang. But hope you'll soon be alright, dear :)

beta: baja itam! said...

first of all, sori sgt2 sebab mcm tibe2 je libatkan encik dzar skali dlm benda ni.tgh emosi sgt masa tu..seyesli, sorry..i felt much much better now ;) thanks.