Tuesday, April 11, 2017

inuyasha

recently aku selalu dengar soundtrack anime nih
tapi aku xpenah tengok cite dia.
tapi aku suka gila dengar.
lately aku bz gila kadang2 rasa penat yang xtau nak handle macam mana
tapi penat emosi paling parah T_T
aritu aku terdengar kat mane tah music nih pastu rasa rilek tenang calm peace*yo* semua ada la.hahaha
makanya haruslah aku share kat sini. sape2 yang ada masalah tido pon boleh la dengar XD


lagu ni somehow buat aku rasa tenang dgn rilek but at the same time rasa sedih+rindu.
aku paling suka music yang first sekali tuh sampai minit ke berapa tah tapi aku memang duk ulang2 yang tu jela banyak2 kali
music dia sama macam cerita cina dulu2. aku suka.
minit 8:12 pon aku suka ulang2. it gave me goosebumps
rasa sedih pon ye sebab teringat kat maksom


sempat lagi nak feeling2 kat ofis. kejap lagi ada meeting hoi.haha
sebelum masuk meeting  biar aku layan perasaan dulu.
nanti kalo aku dah kurang bz dengan hal duniawi aku tulis lagi kat sini
yang nih pon duniawi jugak nih.hahaha

sekian terima kasih.



-fari-

2 comments:

Rukia Kuchiki said...

ehem ehem
utk pertama kalinya aku komen kat sini haha

baje itam said...

meh aku teka..xlain xbukan cik bayam ayammor miammor te amo dan segala yg sewaktu dengannya la kan? terer x aku? kalo salah aku redi nak masuk tong sampah XD