Tuesday, January 29, 2013

bersenang2 dahulu di opis



tajuk macam heaven aje kan besenang2 dahulu berbizi2 kemudian?
tapi aku memang tade keje pon..
baru aje ingat nak balik awal ari ni
tetapiiiiiiii ade rasaksa jahat yang menghalang..wkakakakakakka
iskal kejam oke!!! aku bagitau nak balik awal tapi kol 5 dia suh pegi amek dia balik keje..apekahh???
muke aku ni ade mcm org tengah ukur jalan ke wess??
wakakkaakkakaka
sajak la pangai dia..ingt aku rajin ke dah sampai umah pastu kol 5 lagi sejam lebih aje pon kene pegi amik dia plak..
banyak xcantek muka dia..wkakakakakkaa
makanya beta mengambil keputusan untuk duduk opis aje la sampai kol 5.
suh balik dengan abah dia, xmau plak..
ade kete tinggal kat umah..
makanya parizaserap yang baik+supansantun+hot+ensem*muntah darah bejemaah nak x?* ni la kene jadi drebar beliau..tsk2

tadi tengah ari dah la dia majuk ngan aku..jangan tekejut ye tuan2 dan puan2 sekelian alam semesta..
walopon beliau mafia tapi dia reti majok tau..hihik..
sebabnye dia dh beriya2+besemngat waja nak pegi lunch
kol doblas sengah dah tepon aku kate lapar *xsenonoh kan?* wkakakakaka
aku kate nnt mcm bese la kol 1 aku gerak..dia oke je
tapi tibe2 ade hal yg xdapat dielakkan..kene siapkan keje jugak xbleh tangguh dah sebab kol 2 sengah nak kene submit..
aku kol dia kate xbleh kua lunch sbb nak siapkan keje..
dia membebel2 ape bende tah mcm mak tiri pastu letak tepon
sape xmarah kot..dah la tengah lapar
dia tu kalo lapar mmg buleh betukar jadi singa.wkakakakakkaka
tapi aku buat xtau aje sbb mase tu aku tgh besemngat pahlawan nak siapkan keje..muakkakakaka

leteh pacik,nak..pulun mcm org gila akhirnya selesai la keje tesebut..
kholasss..
terus aje rilek tade keje..wkakakakakkaka
kol 2 suku aku kol dia..xangkat okee
teruk gile majok..hihik..
pastu aku meset aje kate 2 sengah aku tunggu kat bawah opis dia
kalo nak makan sila turun..beta tunggu 5 menet aje kalo xturun2 jugak makanya selamat jalan romeo la..muakakakakak
aku smpai opis dia  tepat 2 sengah..
dia dh tecegat kat bawah tu..wkakakakakakakka
muke masam aje..sumel seh pangai..hihik.

dah masok dlm kete aku kate kat dia "ingatkan org majok xnak makan td"
*pangai keji mcm syaiton* XD
terus aje dia bagi sedas "budusss..diam la aku lapaq nih"
huakakakakakakakakakka
aku xbleh kate ape la aku gelak aje..kelakar seh dia nih
dah la ckap aku-ko dengan aku..tade tamadun nih beliau..
aku gelak manjang dalam kete..muke dia lagi la mcm singa
mintak maap la ish, parizaserap mmg xbleh tahan gelak td..hihik

tapi aku tau cemane nak buat muke masam beliau tu betuka jadi sepet sebab senyum sampai tinge..wkakakakakka
terus aku belok masok kanan
kat situ jauh2 dah nampak tulis KFC..hihik..
beliau mmg penetik ayam goreng..kat umah pon umi mmg selalu goreng ayam spesel untok anak sulong dia ni..hahaha
sume org tau dia ni gile ayam goreng..tiada resia lagi..wkakakakkaka
pastu aku tnye dia "org majuk nak makan kepsi x?"
sekelip mate aje okee anak2, dia terus aje "hehehe"
oke misi selesai..wkakakkaakkakaka

satu bucket okee dia suh aku beli..tu belom kire yg tambahan2 lain lagi
aku dh pikir2 dlm ati..dia ni org ke makhluk asing nih??
tapi makhluk asing tu aku..whahahahahha
yg baki selebihnya dia bawak balik opis..
td aku tnye dia kate dh abis dh..
omaigod2...wkakakakkakaka
terbaek dr ladang gandum ah iskal..hihik

dah 4 sengah pon..lagi sengah jam nak kol 5..
makanya beta rasa baeklah beta op dulu besiap sedia untok menjemput anak raja a.k.a mafia jambu balik keje..wkakakakaka

sekian wabillahitaufik walhidayah assalamualaikum warahmatullahiwabarakatuh....


~marco ^_^~


3 comments:

Muhammad Elhafidz said...

Wahaha. Post sebelum ni boleh geng dengan Parahatiqah.. Post kalini boleh geng dengan Danieliskal pulak.. Pacik pon penggemar ayam goreng jugak nak. Boleh meratah sebanyak-banyaknya nak. Kita semua spesis Ipin nak. Hahaha XD

beta: baja itam! said...

pacik, nak geng dgn iskal plak ke? jgn jd mafia tau..whaahahha..parizaserap dh 9 taon mencri jawapan drp iskal pasal ayam goreng ni..kenapekah spisis2 ipin semua sgt penetik dgn ayam goreng?wahahahahaha..mintak maap nak, pacik xpenetik ayam goreng makanya xtau kat mane sedap dia..hihik

Muhammad Elhafidz said...

Sedapppp apaaaa~ Hahah XD