Monday, January 5, 2015

ketagihan yang tidak dapat diselamatkan :D


pacik ketagih apa nih pacik? tapi jangan bimbang ye anak2
aku bukan ketagih dadah.wakakakakakkaka
baru2 nih adek pompuan aku a.k.a mak buyung *bak kate cik bayam ayamor* telah berubah 470 *taram je* dajah ke arah barat daya dan sudah bepaling tadah daripada beast kesayangan beliau kepada cnblue.
macam biasa la xperlu nak diciterkan lagi, opkos la aku pon jadi mangsa sama kena dengar.
tapi masalah dia skang nih aku addict wess..huakakakakakakaka
dulu masa kena paksa denga beast rasa mcm teseksa dianiaya je rasa dia.
wakakakakakakaka
kemain dianiaya sampai. hebak sgt ayat aku XD
tp aku suka la cnblue nih sebab dia bukan mcm boyband yang nari2 tah ape2 tuh.dia lebih kepada mcm rock band kot.
ade main gitar,bass,drum.
menarek la jugak nak tgok cemane dia main instrument tuh drp tgok yg nari2 macam nak baling remote kt tb.wakakakakakaka
emosi oberdos dh datang.

dan pacik adalah tesangkut dengan satu lagu mereka.
lagu meke bnyak je sedap tp aku paling suka lagu satu nih.
lagu jepon.
aku pon xtau apesal meke nyanyi jepon
bnyak kot lagu jepon meke tp sedap2.haha
nantila aku soal siasat adek aku xpon aku serang cik bayam nnt tanya dia sebab dia pon minat cnblue.wakakakakakak
tajuk lagu tu VOICE.
kalau dapat jamming lagu nih mesti best.nnt la aku hapal lirik dulu.
besemngat waja pariz aserap XD
tapi siyes best.
dia punya best tuh telah mengalahkan crazy simple plan
wakakakakakakakka
amponkan beta SP.
meh la kita denga sesame ye anak2
best gila kot. mula2 aku denga aku ingt nih ost untuk anime.
tanak cakap banyak.
terimalah voice dari cnblue.hee
*kenyit2 cik bayam penuh makna.huakakakakaka*






p/s: dan beta adalah ulang2 lagu diatas dah masok tiga ratos tujuh puloh nam kali dah.wakakakakaka..penipuuu!! aku pon xbilang XDXD


 
saya-masih-hot XD,
pariz aserap

2 comments:

nur hafiza said...

HIDUP JONG HYUN! HIDUP JONGHYNNNN!

Tapi saye hashtagteamyonghwa. wakakaka

baje itam said...

manse!! XDXDXD
ahh tanak kawan dengan orang hashtagteamyonghwa. huakakakakaka