Monday, September 26, 2011

bye 23



semalam yang bertarikh 25 september genap umo pacik 24 taon nak..hihik
eh aku dh makin matang laaa *bukan tua*
makin dewasa ni makin ensem plak aku rase
*pangggggggg!! pat ploh kali*
huakakakakakaka

sehari sblm arijadi aku pukol enam petang
aku dapat kol
tibe2 aje.."hepi besdei dedi"
aku mule2 macam...apekah muhammad hakim??
aku siap bgtau dia agi "esok la arijadi dedi"
huakakakakaka
aku lupe seh itali 6 jam lambat dari mesia
pastu baru mcm tesedar bile hakim kate skang dh kol 12 la dedi

mungek punye dedi..
lepastu terus aku jadi operator pukol 6 petang
xmcm belambak2 plak kol
oitt ape kes jawab panggilan arijadi sebelom tarikh sebenar??
huakakakakkakaka
time kaseh la orang2 nun di alor setar
teharu beta..hihik

adiah dari mesia lagi awal sampai
terus aje piling2 artis dpt adiah banyak2 dr peminat2 di mesia
*hantok pale kat dinding*
huakakakakakakaka
time kaseh malaysiaaaaaa!! jasamu dikenang..hihik

semalam kol doblas *waktu itali*
firdie aserap jadi org petame wish
tapi maapla ye fir..anda dh jadi org ke nam ploh tige sebenarnye tipu je
ke kite tayah kire panggilan2 awal tu fir?wkakakakaka
mane bleh..tu peminat tegar abg tau..ahakss
lepas firdie,mak tiri plak ketok pintu bilik wish hepi besdei *itu gabriel wess,ko jgn slh pham aku ade mak tiri plak..wakakkakaka*
lepas beliau adek-baru-yang-jatuh-dari-langit plak datang tecongok atas katil aku,si beni
*nanti2 la aku cite cemane beni ni bleh ade umah aku..dia anak jiran aku wess..wahahahahha*

pastu smlm kan ahad..cuti la kan ari minggu *seb baek ahad*
aku dh lupe pon arijadi aku mase bgun tido tu
sedeh gile idop..huakakakaka
sbb aku ingt dh lepas
ce ko byg yg kat mesia bape belas org wish awal nak lawan ngan yg kat itali 3 org aje..
haa belas2 lawan 3..tayah bgtau la sape menang
wakakakkakakaka
terus aje ingt arijadi doploh pat aribulan
*ape jadah aku merapu tah*

pastu lepak2 dalam umah aje..
dah la firdie aserap awal2 dh kua..p mane tah
beni pon tade..tinggal aku ngan mak tiri aje
pastu kol 11 tengah ari fir balik
balik beliau adelah besama sepasang suami isteri
si isteri adelah yg rajen masak untok kami anta2 makan..baek wess beliau
aku makan??
opkossssssssssss!!!
sebab mereka orang malaysiaaa
huakakakakakakak
kadang2 akak ni ngan laki dia anta nasi ngan lauk2 la

fir bawak balik kek..*nak gelak ke nak teharu nih?*
aku malu oii ade kek2 bagai ni tipunye pariz aserap nih!
akak tu yg buatkan kek okeeee..ouhh nak menanges rasenye
rupenye firdie aserap lebeh cekap-mesera-dan-betol
ko tgokla adek sape..heh
dia dh pakat2 ngan akak ni awal2
cheesecake hokayyy tuan2 dan puan2 *peberet aku tuhh*
sume gamba adelah xsmpat kerana ini adelah seprais T_T

kalo x bleh aku gebang2 kek keju yg cntek tu dekat ko
siap ade name fariznil ashraff tau..ahakss *gedik*
akak ni ade siap masak2 sikek2 banyak sebenarnye
mcm aku nak wat kenduri kawen ke ape??
ober..
wakkakaakkakakak

aku ingtkan fir bawak balik akak ngan abg ni aje
tetapi adelah tidak!!
pekeje2 cemerlang gemilang dan terbilang yang bekeje dekat coffeeshop beta pon ade
6 orang..hahahaha

naseb baek oii fir xjemput clasmet2+lecturer2 aku jugak
kalo x aku rase mmg bleh jadi open house..wakakakkaka

pastu kan wess..
si beni ni tah datang dari mane terus aje redah umah aku
siap bawak mak ayah dia T_T
wess adek kecik ni bukan open aus raye wess..tsk2
dia bagitau mak ayah dia arini arijadi aku
huakakakakkaakka
meke siap bungkus2 adiah cantek2 oiii
aku mcm nak ketok aje beni laju2
malu oii maluuuuu

budak ni mmg jadah sikek
aku mmg salu megren ngan dia tp aku suke layan dia
wkakakakkakaka
tapi smlm mmg aku nak hempap dia kat dinding aje rase
dia tgok ade makanan2 kan
dia kua umah balik tinggal mak ayah dia umah aku
sepoloh menet lepastu dia dtg balik
datang besame 4 orang lagi anak jiran
T_________________T

xmcm ape gaye plak aku kan
arijadi yg tibe2 ade majlis lepastu panggil jiran2? mcm tu??
mcm budak tadika oii..huakakakakakka
aku+firdie+gabriel+beni+4 org kawan beliau+mak ayah beliau+ akak dan abg tesebut+6 orang pekeje terbilang..
ko bilang la sndri bape orang
wakakakakakakakak

memang seprais ke ape name tah pacik pon xtau,nak
tapi time kaseh la dekat korang sume lagi2 beni T_T
sebab buat umah aku meriah terus rase feeling2 buat open aus
huakakakakakaka

dekat akak ngan abg tu..million thanks la
susah payah masak+buat kek cheese tu
really appriciate it..hee
siap bagi2 adiah pulak tu..wakakakaka
eh tapi beni punye adiah lagi besar okee
ke paling besa??wakakakakka
budak ni salu buat aku megren tapi dia suwit gile la
naseb baek awek dia jauh kalo x mesti jadi tetamu jugak..tsk2 

eh tapi yang aku rase kelaka sikek
akak tu buat nasi ayam + bihun goreng
pastu yg melayu nye aku ngan firdie *kami kire melayu laaa*
pastu akak ngan abg tu..kirenye berempat je la kan
yang selebihnye tu bukan
tak masal2 kne makan nasi ayam ngan bihun
wakakakakakakkaka
tapi aku tgok meke makan mcm dh lame xjumpe nasi aje
lawak gile..
seb baek tau nak makan cemane hihik..

makanya dengan ini..secara rasminye beta adelah sudah berumor doploh pat taon..hihik
time kaseh la sume orang sudi datang open house memeriahkan mejlis
huakakakaka
paling aku xkan lupe jasa baek si beni menjemput sume org
time kaseh oii adek kecik..kamu suwit..hihik

makanya untok diri sendiri..
SELAMAT ARI JADI PARIZ ASERAP..
semoga aku makin ensem sakses+bejaye+murah rezeki+panjang umo dan yg baek2 aje la..hee
                                                            ini adelah untok diri sndri.. hahahaha

3 comments:

Ziera Johari said...

wahhh...so sweeettttt ! hehe.
sedapnye mkn cheesecake..
btw,hepi besday marco! :D

Ziera Johari said...

wahhh...so sweeettttt ! hehe.
sedapnye mkn cheesecake..
btw,hepi besday marco! :D

Nur Hafiza Rahsid said...

nape adek beni tak jemput akak yang nih? kecik atiii.wkakakakakak..tapi aku yang bace pun ade feel2 raye wes..pastu si beni tuh jadik ajk tetamu2.wakakkakakakakaka.beni2