Wednesday, September 7, 2011

name unik+pelek kami

ari ni mimpi ngeri ke ape tibe2 buat entri sebegini
muakakakakaka
aku rase sume org ade pangai pelek masing2 kan
kami pon ade..jgn kate pangai aje pelek
name panggilan maseng2 pon dh bleh buat orang megren
huakakakakakaka


meh aku pekenalkan mangse jenayah petama




JENGJENGJENGGGGG!!


FIRDIE ASERAP: 


kadang2 kami memanggil beliau dengan name
                                     sailor moonnnn!!!!!!


huakakakakakaka..terok gile kan
sebab dia suke sebot tagline selemun
"dengan kekuatan bulan akan menghukummu!" kalo aku xsalah 
dia tengok selemun kot dolu2..siap reti nyanyi lgu ag
huakaakakkakaakkaa..
gile kentang budak ni..dia rilek aje kalo panggil dia selemun
tapi dia kate dia mamoru la bukan selemun
aku pon..haaaa???
aku xkenal oiiii..wakakakakakak
selepas mengoogle name mamoru..inilah yg beta jumpa


                                                 mamoru!


xmcm kasanoba gile plak adek aku bebunga2 bagai dgn tuxedo
huakakakakakakka
bleh pensan la kalo layan firdie aserap ni..
mamoru pon mamoru laa
anak2 sedara aku tige orang sume lelaki kan mcm kru je 
lasak gile oiii suke maen lawan2 tumbok2
skil2 tu ko tayah kate la..mcm2 kua
skil otomen la power rangers la naruto la..
kalo meke bising2 gaduh2 firdie aserap la penyelesai masalah
cara2 nya:
dia kate kuat2 tagline kekuatan bulan selemun td tu
terus aje diam sume org..
huakakakakakakakakaka
mmg penyelamat dunia la fir T_T


seterusnya,

DANIEL HAIKAL 


yang ini kami panggil beliau 'bezita'
tapi aku google bezita mcm xkene aje
rupe2nye 'vegeta'
huakaakakakakakaka
tapi kal kate mase dragonball siar kat mesia dolu2
orang panggil bezita..
aku xtau la hekal ni betol ke x kalo dia tipu aku pon aku xtau..tsk2 
tp aku rase bezita adelah sgt oke drp vegeta..
vegetaRIAN kah??wkakakakkakaka


                                       inilah bezita tesebut..


hekal ini adelah lg teruk daripada firdie aserap
kalo fir sebut2 tagline selemun
dia pon ade tagline jugak
tp sile jangan bg semngat kat dia lebeh2
nnt kalo dh dia meroyan aku pon xpaham dia sebut ape
yg aku tau dia buat teknik dragonball mase nak buat bola kot name dia yang dia nak baleng kt musuh tu
dia mnderem base jepon wess
huakakakakaakakakak
dasat2 kan beliau2 ini?

kalo nak tau lebeh lanjut ko tanye macik goku
itu lagi kesian
dah la xtau pape pasal dragonball
terus aje dpt name goku,hekal punye keje
wkakakakakakakka


tapi tapela..meke kanak2 istimewa
wlopon dah mncecah 20an
muakakakakakaka


ade lagi,


DANIEL ISHQAL 


ini spesel kes sikek
dia xmaen katon2 lawan2 tuh
ini abg long punye critiria apsal mcm pelek aku eja critiria?? o.O 
kalo ko tgok dia dulu2,name samaran beliau ini adelah sangat suit dengan tuan punye badan..amponnnn
dia pemes la dgn name 'mafia'
huakakakakakakaka
jangan marah iskal..

                                                    ouhh gambar ini sgt ssuai..

tapi skang beliau dah besopan santun la sgt 
kalo ko penah denga la ramai org2 yang pngai2 mafia ni
orang mesti kate..
'luaran aje gengster,dalaman tak' kan?
tapi beliau ni aku xtau nak kate mcm mane
huakakakakakakakka
sebab luaran dia xde ciri mafia langsung laa
jambuuuu..haloh2 somel2..T_T
bak kate omputeh..dun judge a book by its cover
ini cover depan baek punye..
tapi jgn disangke air yg tenang tade boye
muakakakakakakakka
apsal asek peribahase2 ni?? 

tapi senanye dia baek la
cume ko jgn cri pasal je
kalo x...awasssss ko..muakakakaka
tumbukan padu dia membunuh..T_T
mase skulah dolu2 ramai la yg jd mgse dia.hee

aku spesel kes..
aku xpenah kene pon mase skulah
sebab dia bodigad aku..huakakakakakak
tapi lepas skulah kene jugak..sobs2
bepusen2 rasenye donia ketika itu *ober*
tapiii2..xkan la sesedap rase aje aku nak bagi muke aku mcm tu kan
mestila berbalas antaran dengan tendangan padu maut..
huakakakakakakaa
dua2 mungek..
tapi dia sgt best..terbaek!!


akhir sekali...ehem2..
wakakakakakkaka...
*mari la lempang bjemaah*


FARIZNIL ASHRAFF 
wahh semat seh name aku..huakakakakakka
bese la...
alwes save the best for last *panggggg pp kuat2*


opkos la name aku baje itam kan?
obses gile oiii dgn cite ni dolu2
smpai begaduh2 dgn dad maen lawan2
kes nye berebut nak motor belalang
huakakakakakaka..
dad ni kureng asam la suke maenkan pasaan aku
kalo hekal bleh buat teknik dragonball tuh
aku pon reti buat teknik baje itam


tapiiii..
aku reti sebot henshin aje
nak meroyan pjg2 aku xtau..
wkakakakakka
makanyaaa..kal menang, kal..


xsnonoh gile kan pangai bapak2 budak2 ni
tapi..suke ati kami la kan..
muakakakakaka
dah la aku lapar nak pegi makan..
ciao~

2 comments:

Nur Hafiza Rahsid said...

wakakakkakakaka mungek seh!! apesal tade gambo baje itam?kami nak gambo! kami nak gambo! wkakakaka

beta: baja itam! said...

baje itam kan pemalu mestila tade gambar..ahakss..jgn la egresip sgt wess nampak sgt nnt ko diehard fan baje itam..malu tau..huakakakaka