Tuesday, September 2, 2014

mimpi yang mati



dah lame xdengar lagu nih.
nih lagu macik goku yang suh aku denga dulu.
aku ngan dia taste lagu mmg kelaot.wakakakakaka
xsama langsung. lagu yang dia suka aku xsuka.
lagu yang aku suka dia xsuka. kdg2 dia tetido bila denga.huakakakaka

mula2 dia suh aku denga lagu nih aku mcm 'best ke nih?'
tapi aku denga jugak. xdenga kang mngamuk plak dia sbb bila turn aku je aku paksa dia suh denga lagu peberet aku XD
mula2 aku denga aku tanye dia "apesal sore dia mcm ni? mcm org tecekik je?"
dia jawab, "dia tetelan biji durian. ko layan je la. abaikan suara dia"
wkakakakakakakaka
bongek oii jaja.

sambil denga sambil aku duk merungut dalam ati cemane beliau boleh suka lgu mcm nih. sore penyanyi mmg kelaot dalam terus.
wakakakkakakakaka
amponkan pacik.
tapi  bila dh part tengah2 sikek tibe2 aku rasa lagu nih best.
betollah kate macik goku abaikan je sore penyanyi dia.hahaha
siyes aku suke lirik dengan lagu dia.
pas pada tu aku asik duk denga lagu nih je.
time kaseh macik sbb suh aku denga lagu pelik mcm nih.

motip apekah pacik tiba2 tulis pasal lagu nih?
tapi suka ati aku la nak tulis ape nih belog aku.muakakakakaka
tadi aku borim mcm mimau dalam kandang makanya aku melakukan operasi dekat laptop nih.
tiba2 jumpa lagu nih. pasang je la.
selain daripada sore penyanyi dia, lagu nih mmg best bagi aku.hahahahha

oke. aku dah sudah merapu.
bila dah sudah merapu mestilah pacik nak op. heh heh heh
arini aku kena jadi cekgu dekat muhammad hakim.
dia suh aku ajar dia berenang.
dari dulu aku suh dia berenang tp asik tanak2 je. tkot katenya.
duk tepi kolam main air dengan kaki je.
kalo masok dlm kolam pon mesti panjat belakang aku.hahahaha
skang baru sibuk suh dedi ajar.
tp dia ingt dedi dia pandai ke ajar?huakakakakakaka
aku pon dh xingt cemane aku reti berenang.wuwuuu
gasak je la muhammad hakim redho je la kalo dedi salah ajar XD
ade sape2 lagi x nak belajar berenang?
cekgu nak amik name nih sekali dengan yuran. wkakakakakaka

baiklah anak2 pacik op dulu.
anakanda beta dh xsabar tuh.
besemngat waja dah turun bawah duk tepi kolam dah pon.wakakakakaka
tp nnt ko tgok la mesti dedi dia yang ober esaited. 
aku dh tau sgt dh XD

papaii.







saya dedi yang hot *str8 face*,
pariz aserap.
 

2 comments:

nur hafiza said...

Aku cakap tecekik durian?? Wakakakkakaka eii teruknya sengalll. Mesti jangkit ko nii. Wakakakka

-macik goku yg minduu lebih dari 200 pesen. Wakakka

baje itam said...

aku inesen kot. ko yang kate tecekik durian. seb baek aku xpegi cekik ko lepas denga lagu tu.wahahahaha.