Saturday, December 13, 2014

ektibiti melawan rasaksa jahat hampir bermula



rasaksa jahat la sangat.hahahaha
isnin ni aku dah setat final exam pes paper.
xtau nebes ke ape. xde rasa.
wakakakakakakakaka
time2 nak exam ni aku selalu la tiba2 tade deria rasa
atau erti lain yang lebih tepat, xsedar diri! XD
tp Alhamdulillah sem ni so far oke je aku rasa.
sebab rilek je kot tak carry banyak subjek.
makanya pacik masih boleh berpoya2 disaat ini.hahaaha


kalo dulu kat Florence ektibiti paling pemes aku waktu exam mestila sepah2kan buku dalam bilik
tapi kat sini xboleh la buat pangai xsemenggah mcm tu nnt sesak napas anak aku kang.kena selak2 buku2 dulu baru jumpa katil.
wakakakakakakakaka melampau sangat kalo mcm tuh
makanya aku buat pangai sedemikian dalam libry.
opkos la libry kt umah aku. nak mati ke kalo aku buat kat libry uum?wakakakakakkakaka
skang nih aku letak sign no entry kat depan pintu libry.
sape2 pon xdibenarkan masok temasuk ayah aku XD
nnt dh abis exam baru aku buang sign tuh.


aku xsabar ni wess nak exam sbb aku nak cepat abes.hahaha
aku abes 20 nih makanya lepastu opkos la pegi bejimba2
aku dh plan nak bawak hakim pegi jenjalan
tapi xtau lagi la nak pegi mana
makanya exam, datang la kepada ku cepat!!!muakakakakakaka
mintak penampar sgt stetmen.
org lain risau je nak exam siap stdy hard bagai tp aku???
T___T
kesedaran sivik yang xpenah dtg dlm idup pariz aserap.
tapi xpe aku xrisau sbb aku kompiden nih.
kompiden itu penting ye anak2.
tp nnt kalo result aku xbagos aku diam2 je tau ko jgn Tanya.wakakakakakaka
dah la aku nak op plak
nak pegi cari sushi.
dah lama xmakan.teringin plak nak makan
oleh yang demikian, marilah semua rakyat jelata kita pegi mencari sushi smpai dapat.
sedapnya sushi wess..wuwuuuu


sekian sahaja untuk ari ni.beta mengundur diri dulu.






p/s: kepada sesapa yang akan hadap final exam nnt, gud luck wess.semoga pointer kita sem ni adalah sgt cemerlang.AHAHAHAHAHA.






sekian terima kasih.




ma'assalamah wa ilalliqo'








saya yang hot tahap bapak dewa, XD
pariz aserap.

2 comments:

nur hafiza said...

Tapi dulu aku ingatkan library uum...

Dah selamat kena gelak dengan haikal pun. Wakakakaka T_______T

baje itam said...

aku buat kat libry unimas la wess..ko xnampak ke rasaksa dlm libry masa konbo aritu? XDXD