Monday, August 15, 2011

ciss...ciss...ciskek..


disaat ini saye adelah sedang besenang lenang di opis
keje dh siap sume la kot 
time2 ni kalo tido pon sedap jugek..dh 2 ari xtido T_T
tapi mate beta ni bese la..
mate orang baek2 mane nak curi tulang *ade sape2 nak lempang?*
huakakakakakakakak

bile dah berpoya2 dalam opis tade keje nak buat ni
haa terus pikir nak makan2 ape nanti mase buke
ober gile ah aku...wkkakakaakkaka


aku kan..
nak makan cheesecake laa.. wuwuuuu
lupe plak nak oder dengan mak aku suh buat
muahahahahaha


pastu dah meroyan2 tadi aku pon pegi tengok google
xdapat makan tengok pon jadi ah..
tadaaaaaaaaaaaaaaaaaa!! ini lah dia


                                           nak ni!!! T_T


haaa ko tengok yang topping dia
tebal bape sentimeter tah..
yang kek kat bawah tu 1cm xsmpai..wakkakakaka

aku suke wess..
kalo pegi sikret resipi memang xpandang laen dah
NEW YORK CHEESE!!!!! *idung sudah bedarah*

time aku makan mende ni 
ko jangan datang dekat aku pastu tanye
"eh xmuak ke cheese tu?sedap ke? laa ko makan ke kek ni?"
sile jangan okee..aku sayang nak baling kek tu kat ko 
elok aku baling kusi meja je kang nnt..
wakkakakakakakaka

untok pengetahuan para pelajar sekalian
beta adelah cheese maniac..
aku buleh habiskan sebijik cheesekek bekenaan tanpa bantuan superhero2 dirumah ye anak2..
huakakakakakakka..

kalo ko tanye aku
haaa yang ini aku adelah bangge menjadi anak puan sofea capello okee
no italian will reject cheese.. *teori adelah xbuleh pakai*
seb baek kot mak aku reti buat kek ni

tayah susah2 aku nak belari pegi sikret resipi
mcm orang tengah mengandung bape bulan duk ngidam2
muakakakakakakkaa
ober seh

aku tau manusia2 kat lua sana ramai jugak yang xsuka sangat dengan cheese kot..
tapi kalo aku
ko letak la ape jenis keju yang ko ade dlam esbok tu wess
sebut saje..
mozarella?cheddar?swiss?gruyere?parmesan?romano?ricotta?truffles?
panjang la plak list 
sume aku balun aje..

tapi tade la makan mentah oii
buat masak la..
tapi yang kraft yang slice2 tuh
aku makan mcm tu aje

lagi satuuu..lagi satuuu...
ini adelah peberet aku jugekk..hinss
dan puan sofea adelah selalu jadi mangsa
kene buatkan aku mende ni

                           tadaaaaa!! lasagna..cheese kat atas itula sbb utama aku suka

tapi dia xkesah pon
dia suka kot masak2..
pegi ganti chep wan la mom
huakakakakakakakkaka 
derhake punye anak..hee

ober gile kan pose2 cakap pasal makanan peberet plak
huaakakkakakaka
pendekkan cite la kan  sbb aku dah nak balik umah ni 
aku memang suke keju yang hamat sangat
italian cuisine pon aku suke

TETAPIIIIIII....haa pjg tetapi tu..wkakakakakka
aku xsuke pizza..heh..
xtau la kenape..

nak balik umah laaaa
nak suh mom buat lasagna buat buke pose nant..
wahahahahahhaha

makanyaaa....papaiiii
ciao!   

  

4 comments:

siti fairuz said...

nak jugakkk lasagna yg mom buat. oiasjfoijdfoisdfs sikittttttttttttt.
/buatakulaparjebelumbukapuasalaginiwahaha/

i-R-a eddie said...

ciskek adalah kek terhebat selamanyaaaaaaa..ohh ciskek!hihihih ;P

beta: baja itam! said...

pai: suh mak ko buat wess..dia kan terer buat resipi baru..wahahahaha


*tgok ira dgn penuh ati2* meroyan ke?wakakakakakaka

Ziera Johari said...

erk marco,cheesecake n lsagna tu antara mknan fberett aku tuh....benda plg aku ngidammm mse harijadi aku aritu cheesecake la,nseb ade org banje belikan lepas dah buat muka kesiann.hahah.mak aku tak reti buat cheescake.aku pon xbljar~heeee. eh lasagnaaaaa......sdapnyeeeeeee..................hari2 mkn lasagna pn aku xmuak ow.hehe