Sunday, July 24, 2011

ari ini adelahhh.....ari AHAD!!!!!

kejap je dh ari ahad balek..tsk2..makanya bekeje la wess aku kan dedi bekejaye..
penat xilang ag kot..smlam kan opis buat pemeli day kt teluk batik..best wess..sari je pon kol 8 pagi gerak pegi sane..kol doblas malam smpai opis..terus amek kete balek umah...
tanak cite dlu la pasal pemeli day..MALAS! muakaakakakka
ape jadah la aku ni asek malas2 je skang..cube teka skang ak tgh buat ape kt opis nih?
haaa cepat2..sape cepat dpt uet raye  tige posen..wakakkaakakaka
ahhhh lambt la soklan senang pon taleh jawab..dh rugi tige posen..
beta adelah sedang bermesorat skang ye tuan2 dan puan2..tp aku mosam makanya rembat la notebook adek beta si farah atiqah..ade ni haa dia sebelah aku tgh khusyuk denga ayah kami bebel2 tu..aku pon xtau dia bebel pasal ape..gasak la dad..hihik
bosan la mesorat nih..baek aku p juin skul hakim denga mesorat pibg baru la rase mcm...wahhh bestnye jd dedi..muakakaakakakakak..nih kejap lg kene fire la ni ngan ayah aku..mate dia dh mcm nak kua aura laser aje tgok2 aku..wkakaakakakakak..nnt kejap la ak kne khusyuk lime menet...
BESAMBUNG SEBENTAR LAGI....

KEMBALI...
sikek2 dahla khusyuk2..tnye2 sikek2 terus aje ilang aura laser dad..wakakaakakak
sudah la dad meh sini plak bg fari jd bigbos tgok ape jadi kt opis nnt..
ari2 pemeli day ke ape?huakakakakakaka
adek aku ni gatal ke ape name tah ni dr td duk cubet2 peha org..sebenanye dia tkot dad mrh..hihik
abg baleng notebook ni kat pale kang baru tau..
tadi sblm pegi opis begaduh ngan dia..hee..begaduh2 kan tande syg la sgt.
tp kejap aje la gaduhnye beliau kan adek yg baek... *kne kecikkan tulesan tkot dia tgok nnt trus pasan*
alkisahnye...tadi sblm p opis aku opkos la bekpes dlu..pastu dia dtg bekpes jgk..
heh..aku mule tgok dia dtg pon aku dh xbekenan la dia pakai selendang belit2 mcm tu..
bukan aku xsuke dia pakai selendang tp aku xsuke la dia belit2 ttop aurat knon2 tp dada dedah?? hell la kan baek tayah pakai tudung je..aku tak penah ade mslah kot care dia btudung..tp tadi mcm...
xtau la mcm ape..awak pompan kan dik..nak ttop bia ttop betol..takat kepale ngan leher je ttop buat ape..
kalo org laen aku mesti kate 'gasak ko la' tp yg ini adelah adek beta ye tuan2 dan puan2..dan beta syg dekat beliau..
seb baek tade org mase tu aku ngan dia je sbb kami p keje lewat td..
aku tgok je dia..aura laser belom kua lg mse tu..hahahaha..
dia pasan aku tgok dia..dia tnye "apsal bang?"
aku diam je tp aku tgok lg..biakan2..pastu dia dh gabra..huakakakakakakakaka
aku diam jgk aku tgok je dia xbkelip2 ..dia dh xsenang duduk terus nak kaber2 nak tarek2 selendang kan?nak tarek kot mane lg kalo dh mcm tu..pastu dah gabra sgt dia jerit kat aku..wakakakakkakakaka
        "abg ni apsal hah? ape pandang2 org mcm ni..xsuke laa" kelaka siot muke dia time tu..dh nak menanges..hihik..lepastu baru aku jawab..
        "tau pon xsuke kan..xpkir ke nnt kat lua sane tu bape rmai yg tgok nnt?xleh ke pakai tudung sopan2 sikek?abg tgok pon farah dh xsukekan abes kalo laki2 yg kt lua tu tgok cemane?"
pastu dia menjawb ape tah marah2 aku..derhake pnye adek..wakakakakaka..aku biakan je dia bebel malas nak layan..aku dh sudah makan terus bgun naek atas kejap masok bilik amek beg..pastu mase aku turun nak pegi opis dia tgh bekpes lg aku pegi kt dia pastu kate..
       "abg nasehat sbb abg syg adek abg..xde org xsyg adek dia..nk denga dengalah xnak sudah..farah dh besar kan?"
pastu aku trus masok kete dannnnnn..semestinye la beta memakai enjin turbo..hihik..smpai opis masok dlm blik..haaaaaaaa buleh pensan tgok file atas meja..apsal makin betmbah??T_T
bekeje keras nak siapkan keje..tgh best2 buat keje *tipu je best* pastu akak ni masok bilik kate kne p mesorat...wat the hell la..mukakakakakk..makanya terus gerak p blik mesorat..
mase tu dh ade jgk la org tp adek beta belom masok lg mase tu..aku ingt dia majok nak dtg keje ari ni..
sekaliiiii...tadaaaaaaaaaaaa!!! dia smpai dan beliau sudah menukar selendang tesebut..hehehe..
dia sengeh2 je tgok aku..mcm ni la adek abam..kan cantek pakai mcm tu..lega ati beta..atlis nak jgk dia denga ckap aku..ober gile kan aku?tapi suke ati aku la adek aku..huakakakakakka..
eh mesorat dh abes la..rase mcm kejap plak..hihik..len kali time mesorat mmg kne bawak lptop la baru la terasa wahhhh kejapnye mase bejalan..wakaakakakaakak..itunamenye nak kne tendangn padu dgn apak aku..hihik..
 

2 comments:

Nur Hafiza Rahsid said...

wakakakka. wesss! kita maen cak2 masa ko mesorat kah tadi?? hahahaha. kalau aku jadi farah T_T masok bawah meja terus la tanak tanya dulu.takuit2.wkakakaka

beta: baja itam! said...

ye la macik..beta tgh bmesorat lembaga2 ape tah..wakakakaka..eh kalo ko aku xtgok mcm tu okee..aku amek aje muke ko celop dlm air neskepe tadi..huakakakakakaka