Tuesday, July 19, 2011

tadaaaaaaaaaa!!

haa arini dlm sejarah nih aku tibe2 dapat hidayah nak buat belog..ape angen pon aku xtau..tape la kalo agak2 tensen2 buleh aku menderem2 kt sini..bukan ade org pon kt blog aku..*sedeh gile* huakakakakakak..
tadi naseb baek ade sifu yang tlg aja..sape lagi kalau bukan..jengjengjeng..
siti pai!!!
huakakakakakakakka...kesian wess dia dulu ym pon dia jgk yg jd mgse ari ni blog plak..mmg terbaek dr ladang la ko pai jasamu dikenang wess.kesian gile la kan esok skula tp melayan je aku tnye itu ini
pai,esok kalo ko darah tinggi ko mntk mc awal2 wess..ckap kt cekgu "saye aja org buat blog smlm smpai gugur rmbut" muakakakaka..aku mmg xreti la mende2 mcm ni.bute it ke ape aku? tettt pesoalan yg maha penim.dulu pon ym aku pai jgk yg buat tp naseb baek ko lupe paswed aku kan?hihik..buleh bg sijil pkhidmtan cemerlang la kat beliau..muahahahaha..
eh tp td aku rase pai megren kot sbb aku yg tukang tnye pon dh mcm darah makin tinggi je dia yg kne tnye apetah lg..wkakakakkakaka..
kalo sape2 tgok blog ni agak2 rase mcm meriah2 sikek kaler2 dia tu.wajib diam okee..aku btungkus lumus dgn anakanda maen2 tuka kaler..huakakakaka..terer gile ah hakim pilih2 mcm nak dipabali je rase..aku cume pileh kaler itam+merah je..yg laen aku serah kat hakim je..taruk la kaler ape anak oii asal belog dedi jadi sudah..muakakakakkaa..eh,dia gelak buleh x tgok aku pakai nik baje itam..haep2
baeklah tuan2 dan puan2 blog beta sudahpon benapas..selesai stu urusan seri paduka bginda..hakhakhak..dh senak mate aku duk tgok kalerful kt sini..urusan mncari2 member tu kedian2 aje la aku buat..pai wess lg skali time kaseh sudi aja aku yg lembab mcm tettt nih..wkakakakakakaka..nanti la cite2 lg mate senak nih..sape nak jawab?tsk2..

1 comment:

paipai94 said...

hahahahahaa. megren lah sikit. nasib je tak gugur rambut! muehehehehehe