Sunday, July 31, 2011

jgn lupe buat perenggan weyh...

haaa ini adelah pesanan ke arahan ke amaran?wakakakakakakka...ampon alyanG..
smlm aku tnye2 dia pasal belog ni la..aku suh dia kumen2 ade xkne ke ape belog aku.
pastu sekali dtg...haaaa hamik ko...terus jd pngkritik tetap ke ape beliau..wkakakakakaka..
mule2 dia kate buat perenggan kalo taep2 sbb dia saket mate bace tade perenggan..pastu ade lg la dia kate psal feleshbek buat scrolbar..header bia ketengah..pastu ape lg tah aku lupe...


pastu aku bace2  yg aku paham, buat perenggan aje..wakakakakakak...yg laen adelah kelaot oke..aku mane reti godeh2 mende alah ni..mule2 dia tnye  "ko nak suh aku edit ke blog ko?" lebeh kurg mcm tu la..aku kate aku nak suh dia aja aje...pastu aku tnye alya lagik cemane nak buat scrolbar dgn header tu..dia pon suh cari google..ade la dia bg keyword..besemngat aje dia bg keyword..aku pon try la godeh2..tetapiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii....beta adelah fail!! aku pon bg paswed ngan emel aku kat dia je..haa amek la ko setel..wakakkakakakakaka...ensem gile kan muke aku maen suruh2 je..


seb baek dia nak tolong..dah la aku demand gile nak itu nak ini..aku xtau la dia menderem ke tak mase buat tu..wkakakakakaka..ampon wesss..kesian aje sape2 yang jadi mangsa dera aku..makanyaaaaa siap la belog beta selepas di touch-up..terima kaseh wess alyanG!! jasamu dikenang..tak masal2 aje kol 1 2 pagi duk buat blog aku.... nnt kalo nak mekap2 lg aku suruh ko lagi erk wess... hihik.. eh pastu dia suh aku jgn buat shotfom sgt..haaa yg ini beta adelah tidak reti..hee..aku dah terbiasa kot tules2 pakai shotfom kadang2 xsedar tershotfom plak..muakakakakak..makanya kalau xpaham,kotak meset ade kan? jgn malu betanye ye tuan2 dan puan2..hehehe


eh aku xpasan la aku dh terer buat perenggan..muakakakakka...aku sebenarnye adelah pemalas nak tekan enter bnyak kali..pngai burok gile kan..sbb tu aku suke buat rumusan aje tanpe perenggan..maen sebat aje ape aku nak..tp nnt kang tade perenggan muntah ijau plak anak2 org wess..aku xnak betanggungjawab..makanya aku buat perenggan la..haa cenggini oke x wess alyanG??


time kaseh xtehingga la kan sudi pulak ko bazirkan mase emas ko nak buat aku punye..muakakakakaka..kalo harapkan aku mmg seploh taon akan dtg pon statik aje kot rupe blog ni..sbb aku xreti..muakakakaka..sori wess alyanG kalo ko penim+tensen+muntah darah malam td..wkakakakakaka..sian dia wess..mule2 aku suh dia buat itu ini..lepas dah siap tu dia suruh aku tgok dlu..pastu aku demand lg nak kaler laen plak..hee..aku rase kalo aku ade depan dia dah lame aku kene tendang..wkakakakaka..


makanyaaaaaaaaaa....credit to cik alya sebab btungkus lumus mekap2 wall aku..laen kali kalo aku rase nak tuka kaler,aku ajak hakim je tuka2 erk?hihik..terima kaseh wess..i do appriciate it...tengs so much..hihik..


haa lg satu..dia kate nnt letak la gmba dlm entri supaya xbuhsan..tapi aku malas laa..hee..tape kan wess kalo malas..aku suke taep2 aje nak petik2 gmba nih...tskk2..dasar pemalas!!muakakakakaka..dh la nak balik umah plak keje dh abes..mane kurg tu wat2 xnmpak dh la..hihik

3 comments:

Alya Esprézzo said...

alaa weyh, aku lupa laa nak suruh ko buat popup comment! huhuhu..haa baru laa aku dgn rela hatinya membaca entri kau sampai ke penghujung..alamak terkantoii plak! wakakakakakakakakak

ermm..sory laa kalau aku ada terubah pape yg akim dah mmg desginkan utk ko, sorry sgt..kalau header tu ko nak yg oke lagi sikit, jgn memalu tanya aku..kalau aku rajin, direct aku buatkan utk ko..haha oke most welkam :)

ouh lagi satu, oii letak backlink nama blog aku! wakakakakakakakakakakakkakakakaka aku plak yg demand :P

beta: baja itam! said...

ko lupe nak suh aku buat popup komen????aku pham maksud dia pon dh untong oiii..mane aku reti laaa..wakakakakakakaka...nak letak beklink pon aku xtau..idop dizaman batu mmg begini rasenye..muakakakaka..haaaaaaaa header tu kalo ko rajen ko buat kaler merah yg terang wess..(ko jgn oper wess aku sepantas kilat aje suruh) wakakakakakka...

Hidayah bt Zainab said...

aku pon nak ckp TQ kat alya.. atas nasihat yg beliau berikan, aku xakan muntah ijau lagik.. hikhikhik..